3 gode grunde til at købe brugte ure

Mit nye ynglings accesorie er helt klart ure. De er stilfulde, elegante og så er det altså ikke kun mænd, der skal have lov til at gå rundt med et statussymbol om deres håndled. Du kan sagtens finde pæne og billige Armbåndsure til kvinder men endnu bedre, så kan du faktisk finde en masse lækre ure, som er brugte og som ikke viser tegn på slid eller lignende efter et par ugers brug. Så næste gang du skal forkæle dig selv, så overvej om det at købe et ur, er en god og længerevarende måde at vise dig selv kærlighed.

Foreviget selvkærlighed

Når du køber et brugt ur, er det en måde at investere i et godt og holdbart ur. Tit kan du få bugdettet til at række lidt længere og på den måde kan du få et bedre kvalitets ur. Det betyder rent lavpraktisk, at materialerne er bedre og på den måde foreviger du den selvkærlige handling ved at købe noget ordenligt. På den måde har du også en påmindelse om din selvkærlighed lige ved hånden, bogstavligttalt. 

 

Dejligt mange muligheder

Når du køber et brugt ur åbner du markedet op og får mange flere muligheder. Du er ikke afhængig af den nuværende mode og hvad der er i butikkerne. Når du køber et brugt ur, kan du være heldig at finde vintage ure, som er lige i et med din stil eller måske kan du finde et ur, der var på mode for nogle år siden, men som ikke er i butikkerne længere. Det er nemlig en af de der frustrerende ting, som jeg altid kommer ud for når jeg vil købe noget nyt.

Bedre priser og investeringer

Som regel, når du køber ting brugt, så er det bare billigere. At uret er billigere betyder ikke alene, at du kan få mere for pengene, fordi det er brugt, men det betyder også, at dit køb ikke mister værdi, ligesom et nyt køb ville gøre og så er det selvfølgelig en god investering. Det kræver, at du er villig til at sætte dig lidt ind i det, men for dig, der er villig til at lære, kan ure blive en stor investering.