Et par råd til kost og uren hud

Mange mennesker går og døjer med uren hud, og uanset om de vil indrømme det eller ej, så er det en virkelig god chance for at det påvirker deres velvære og selvsikkerhed. Der er nemlig få ting der er mere pinlige og irriterende end at få en stor omgang acne før et eller andet vigtigt. Derfor findes der også en helt industri der arbejder med acnemedicin og andet godter, man kan købe og smøre på, for at få det til at gå væk igen. 

Men hvis man synes at man har prøvet det meste, og det ikke umiddelbart virker som om at der er noget af det der duer, så bør du virkelig prøve at kigge på nogle af de andre parametre der kan være skyld i det – det kunne være en mere ligetil årsag end du troede. 

Du er hvad du spiser

Er en af de ting der virkelig kommer til syne når man igennem en længere periode har spist \’dårligt\’ mad. Det kunne være at man lige havde været på festival og levet af fritter og burgere i en uge, eller at man har drukket den del flere energidrik fordi man har meget at se til på arbejde. Kroppen skal nok vise at den har fået for meget af noget, om det er i form af bumser, et par ekstra kilo eller en generel uoplagthed kommer lidt an på maden. 

Det du kan gøre er at skære ned på alle processerede madvarer, altså færdigretter, fastfood, pølsehorn fra 7/11 og andet i den boldgade. Vi mennesker er slet ikke skabt til at få så store mængder fedt og sukker som vi gør – og for meget af det resulterer i bumser.

Hvad kunne jeg så spise?

Det kommer lidt an på hvad du gerne vil. Hvis du gerne vil have ren og skinnende hud, så burde du gå med at få så mange naturlige vitaminer som du overhovedet kan. Det kan være fra smoothies, frugtskåle, shakes, grød (med frugt i) og meget mere. At få vitaminer fra frugt og grønt og ikke en energidrik er noget kroppen virkelig har godt af. Druesukker er en del nemmere for kroppen at forbrænde, og derfor ender du ikke med at få bumser af det. 

Hvis du er interesseret i at læse mere, eller gerne vil kigge nogle gode produkter igennem til hudpleje, så kan du besøge Chekos for meget mere information på feltet.