TI 30XS MultiView – Din Nye Lommeregner!

Lommeregneren kender DU! Men kender Du TI 30XS MultiView? TI 30XS MultiView er en avanceret Super lommeregner, der bryder alle skalaer for, hvad den traditionelle Lommeregner kan. Vi er som anvendere af Lommeregneren vant til at bruge den som et værktøj til at løse simple regnestykker. Her er der tale om simpel algebra – i form af plus-stykker, minus-stykker, gange- og dividér stykker.  Alt dette er FORTID. For med Din Nye TI 30XS MultiView, er der ingen grænser for, hvad du kan udregne og opnå.  

Lommeregneren har en masse features, som gør det muligt for Dig som forbruger, at bruge formler og andre matematiske metoder, til at realisere og løse matematiske problemstillinger som både kan opstå på arbejdspladsen, i skolen eller hvor Du ellers oplever behov for at have et Effektivt og Komplet Matematisk Værktøj ved hånden.  

Er den let at anvende? 

TI 30XS MultiView er en Lommeregner der – som sagt – kan en masse ting og er steppet mere avanceret end den traditionelle Lommeregner. Dette betyder så også, at den er steppet mere vanskelig at anvende. MEN! Frygt ej, for Lommeregneren er let at anvende, så snart du har styr på HVORDAN man anvender den. Uden noget vejledning eller nødvendvig information om Lommeregneren kan der godt opstå nogle problemer vedr. anvendelse af TI 30XS MultiView. Derfor har vi i denne artikel oplistet 3 gode måder at få den nødvendige mængde information og vejledning på.  

SÅDAN HER – Lærer du at administrere DIN TI 30XS MultiVIEW!

1. Læs Vejledningen 

Når du Modtager Din TI 30XS MultiView, følger der altid en brugsvejledning med, som informerer Dig om alt der er at vide om Lommeregneren. I vejledningen er typisk de mest nødvendige informationer fremhævet. Dette ville være informationer som; Hvordan tænder og slukker jeg den? Hvordan regner man…. OSV. Dog kan det typisk være vanskeligt at overskue sådan et lille bitte hæfte af en vejledning.  

2. Gå På YouTube 

På Youtube kan du finde videoer, som – I Praksis – viser Dig, hvordan du anvender og admininstrerer din Lommeregner på bedste vis. Denne metode giver Dig ikke blot et svar på, hvordan du løser Dit problem, den giver Dig en visuel forståelse af, hvordan man bruger den, hvilket kan være Rigtig Effektivt og brugbart for mange.  

3. Spørg Dig Til Råds  

Kender Du en Ven, Far, Kæreste, Lærer eller Kollega, som har en TI 30XS MultiView Lommeregner, så er det oplagt at spørge vedkommende til råds. På denne måde kan du blive belært om det uvidende i DIT Tempo, og Du kan Nemmere end nogensidende før, spørge vedkommende om dybdegående spørgsmål, så du sikrer Dig at blive TI 30XS MultiView EKSPERT!