Spring ud i naturen og lad dine fantasier udfolde sig

Er du klar til at prøve noget nyt, noget du har tænkt rigtig meget over og har hørt at andre gør? Sex behøver ikke altid at finde sted derhjemme, det kan foregå masser af steder. For eksempel udenfor, vi taler selvfølgelig om Dogging Fun. Det er sex i det fri. Sex et sted udenfor, hvor du og din partner kan nyde hinandens selskab.
I dag handler det om at udforske sin seksualitet og prøve nogle ting af, som man synes lyder spændende. Tingene behøver ikke altid at foregå, som de plejer. Onsdagsknaldet i sengen kl. 21:00, 2 gange om måneden. Nej, vel? Gør noget nyt, pift lidt liv i sexlivet. Ta’ din partner med ud i naturen og find et sted, hvor I kan give den gas sammen. Det første du gør, er at finde ud af om det er noget din partner er til. Hvis du ikke vil spørge direkte, kan du ’tilfældigvis ’kredse lidt rundt om emnet og se din partners reaktion. Er det noget der tænder ham/hende – eller noget som de synes er komplet latterligt? Hvis det er det første, så kan du begynde at tænke over og søge efter steder, hvor du tænker at det kunne være sjovt at prøve. Find et fedt sted. Det KAN også bare være din altan, men vær opmærksom på at naboerne nok bliver lidt nysgerrige. Hvis det skal foregå ude i byen eller i naturen, kan du starte med at finde ud af hvornår på dagen, det skal være, hvad tid I skal gå eller køre derhen og hvad der skal med. Skal det være en romantisk stund med lidt mad og vin, som udvikler sig til noget mere. Eller varmer I op hjemmefra, skynder jer ud i skoven og hurtigt hjem igen. Alt dette skal nøje overvejes og planlægges, så det kan blive en fed oplevelse for jer begge. Så hvis du tænker, at dit forhold har brug for et lille pift, noget spænding, som er sjovt og ufarligt, så er dette en rigtig god idé. Du kan finde masser af inspiration her: Kort over sex udenfor  hvor du kan lade dig inspirere og få nogle gode ideer fra andre og høre hvad de har lavet og hvor de har været henne. Hvis I vil forevige øjeblikket kan I tage billeder af det undervejs, før eller efter og have det som minder, I kan tænke tilbage på. Uanset hvad, skal det nok blive en god oplevelse!