Denne gadget kan hjælpe dig, når arbejdet driller

Har du brug for noget sjovt, der kan give lidt adspredelse på kontoret?

Oplever du ofte at du er ved at koge over, når chefen er lidt for emsig eller kontrollerende? En boksebold til skrivebordet er en sjovt gadget, som du kan bokse løs på, når du f.eks. mister en vigtig ordre, har en sur chef eller en irriterende kunde.

Boks løs på boksebolden og få smilet tilbage. Du kan købe den sjove boksebold her: Boksebold til skrivebord

Det er super simpelt: Pump boksebolden op, spænd den fast på metalfjederen og sæt den fast på gummibunden, der har en klæbende underside. Din boksebold skal nok sidde fuldstændigt fast, mens du træner din højre- og venstrehånd – det er altid en bedre ide at slå på en boksebold end på en emsig chef!

I det næste kan du læse flere sjove forslag til hvordan du beholder det gode humør og overskud, når arbejdet er hårdt og slidsomt:

1. Vejrtrækningsøvelser

Det er udfordrende at holde en hel dag på arbejdspladsen, især hvis du har en chef, der måske ikke er superfed at samarbejde med.

Eller måske har du en irriterende kollega, der konstant forstyrrer din arbejdsro med høje telefonsamtaler eller højlydt spisning? Få styr på irritationen med vejrtrækningsøvelser. Sådan gør du: 

Sæt dig godt til rette, så begge dine fødder rører gulvet, og du sidder behageligt.

Luk øjnene, og mærk efter i hele kroppen. Hvordan føles det? Er der nogle steder, du kan mærke mere end andre?
Tag en dyb indånding gennem næsen og pust langsomt ud gennem munden. Jo mere du kan slappe af, når du puster ud, jo bedre. 

Gentag den dybe indånding yderligere to gange – og slut af med at sidde helt roligt og mærke din krop. Har vejrtrækningen gjort noget godt? Føles din krop afslappet? Så tag den følelse med dig videre, når du nu træder ud af øvelsen.

2. Spil kabale eller online spil

Voksenleg kan løfte humøret betydeligt. Find et kabalespil på PC´en eller et simpelt og sjovt spil online, som du kan spille, mens du tager et klip-ud fra arbejdets strabadser. Ved at spille kabale eller et sjovt spil som Minecraft, kan du få et pusterum og få humøret tilbage.  

3. Gå en tur

Du kan også gå en dejlig tur ude i den friske luft. Når du bevæger dig, får du det bedre, både i krop og sind, og humøret stiger flere grader. Gå en tur og kom tilbage til arbejdet med fornyet energi til resten af arbejdsdagen.