Sådan foretager du en god investering

Hvis der er en ting man har lært, af at se serier, film og læse historier om mennesker der har klaret det virkelig godt her i livet, så er det at det kræver hårdt arbejde og utroligt smarte investeringer. 

Investeringer er en af de ord der dukker op i forbindelse med den ene procent gang efter gang og det er heller ikke et under – hvis du foretager gode investeringer, så kommer du også til at tjene kassen på det.

Men investeringer kan godt virke som en semi-kryptisk ting at kaste sig ud i, hvis ikke man har nogen som helst forstand på det. Jeg har sat en lille guide sammen til hvordan du foretager en god investering, men før vi går i gang, så skal du forstå hvad en god investering egentligt er. 

Hvad er en investering?

En investering kan i grove træk beskrives som noget en privatperson eller fond køber, der gerne skulle lave personen eller fonden penge på længere sigt – det er kort sagt ligesom at lægge penge i banken, udover at det her er mere risikofyldt og har større chancer for virkelig at betale meget tilbage.

Lån til Rolex er eksempelvis en investering som mange mennesker foretager sig i livet. Ved at købe et dyrt og tidsløst ur, er det fleste garanteret at prisen på det kun vil stige, jo ældre det bliver – derfor gør det rolex til en god langsigtet investering, da det virkelig ikke er specielt svært at have et ur til at ligge i skuffen derhjemme. 

Hvornår bør man investere?

Du bør investere når du har kapital du kan undvære og en plan for hvad du gerne vil investere i – du kan og bør virkelig ikke gå ud og investere i noget mens du har hovedet under armen – det duer bare ikke og kommer til at koste dig en del penge i den lange bane.

Du bør også investere hvis du ser en virkelig unik forretningsmulighed der næsten er garanteret at tjene dig de penge du investere hjem igen – går det godt får du mulighed for at re-investere dine penge og går det dårligt må man desværre antage at det er en del af det med at lægge penge ud til projekter og andet. 

Investeringer er en utrolig måde at øge sin formue markant på og det er virkelig værd at overveje om du har en interesse eller viden som er værd at investere i.