Hansker – Essentielle produkter til udendørslivet

Handsker til friluftslivet – Så er du godt klædt på 

Man siger at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Hvis du er et af de mennesker som holder af at opholde dig udendørs, så er din påklædning afgørende for dit velvære. Skal du eksempelvis ud at vandre i bjerge eller bare foretage dig aktiviteter i den danske natur, så er handsker en vigtig bestanddel af dit antræk. Det har stor betydning at holde dine hænder varme, da praktisk talt alle fysiske handlinger vi foretager os, udføres med vores hænder. Der findes både handsker til sommer og til vinter, som enten bidrager med beskyttelse imod slid eller funktionalitet og varme, samt andre praktiske aspekter.

Det kan pludselig blive en umådeligt stor udfordring, at sætte et telt op eller sætte en båd i vandet, hvis du ikke kan mærke dine fingre. Derfor er det en lille detalje, som vil gøre en stor forskel for dig, når du opholder dig i naturen. 

Hvorfor er det vigtigt?

Da vi oftest foretager os fysiske aktiviteter når vi befinder os udendørs, er det vigtigt at holde dig varm, da der i værste tilfælde under lave temperaturer, kan opstå hypotermi. Hypotermi betyder direkte oversat lav kropstemperatur eller nedkøling. Der findes forskellige grader af dette, men det bør altid tages alvorligt, ved at tage forhåndregler og forberede sig selv, inden en udflugt eller ekspidition.

Handsker er ikke blot varme og behagelige at have på, men beskytter også dine hænder imod eventuelle skader der kan opstå, når man befinder sig i det fri. Hjælpen er måske ikke altid lige om hjørnet og det er af højeste vigtighed, at tage dit helbred med i dine overvejelser, når du foretager dig dine forberedelser. Det kan også have en fordel at købe handsker med et skærft som går op over dine håndled, da det er der en af vores største pulspunkter på kroppen og de derved vil hjælpe, til at holde resten af din krop varm. 

Vi bryster os af at finde det allerbedste og mest funktionelle gear til dig, som er passioneret omkring udendørs-aktiviteter. Derfor vil vi gerne videreformidle disse gode råd og forholdsregler, så du er klar og sikker, når du giver dig i karambolage med elementerne. Vores mål er at give dig den optimale guide til hvordan du får det bedste ud af dine fritidsinteresser og ophold udendørs. 

Ønsker du mere information omkring praktisk påklædning eller at se andre lignende guides, kan du med fordel se med her: Andet udendørsgrej