Få ro i sindet og tag på mindfulness kursus

Lær at leve i nuet på et Mindfullkursus!

Lever du en travl hverdag? Og vil du også gerne hjælpe andre med at lave mindfulness, så tag på et mindfullnesskursus hos livsbevidsthed.dk og få ro i sindet.

mindfullness er for dig som ønsker at arbejde med dig selv. Dine tanker og følelser er ikke dig! Det er noget du har og noget du kan arbejde med at forstå! Du får værktøjer til, hvordan du kan arbejde med dem og særligt vil det hjælpe dig, som måske har haft en stresset og travl hverdag eller lider af angst og depression. Corona har lige været over os og er det stadig. Her tror jeg, at mange mennesker ville have godt af den slags værktøjer. For hverdagen har ændret sig, og vi er nødt til at acceptere verden som den er, selvom vi ikke bryder os om det og lider et kæmpe afsavn. 

Udover et kursus i mindfullness, får du her nogle gode råd til mere ro i hverdagen: 

  • Sov! Få 7-9 timers sammenhængene søvn, hver dag. Det er enormt vigtigt, da man kan risikere ved ikke at sove nok, at være for meget i sit hovede og for lidt i nuet. 
  • Tag en powernap midt på dagen. Bare hvil dig i 20 minutter og lav nogle meditationsøveser. Du vil føle mere energi og afklarethed efter.
  • Spis godt og få nærende mad fyldt med vitaminer. På den måde har du mere energi og overskud til din hverdag. 
  • Forsøg at strække ud ved at lave forskellige øvelser hver dag og evt. noget yoga. Gå på Youtube og find evt. nogle inspirerende videoer både til yogaen, men du kan sikkert og finde nogle til forskellige åndedrætsøvelser. 
  • Skriv dagbog og skriv de ting ned, som du i hverdagen tager forgivet og som du rent faktisk er enormt taknemmelig for. Du vil opdage livets små glæder, og måske endda smile lidt mere. 
  • Gå en tur hver dag. Det behøver ikke være en lang tur, men forsøg uanset vejret, at få noget frisk luft og ilt til hjernen. Det gør dig både i stand til at tænke mere klart, men mange får også på deres gå ture, en masse gode ideer, som kan være brugbare for deres udviklingsproces. 
  • Få ny viden hele tiden – vær nysgerrig. Du øger både din hjerneaktivitet men ved at få ny viden, får du også en del selvtillid underbevidst og du vil mærke, hvor skønt det er at lære nye ting. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *