Ved du nok om tidsregistrering?

Ved tidsregistering har du meget lettere ved at skabe overblik

Med tidregistrering følger en lang række fordele, netop at du sikrer dig at alle medarbejderne får den korrekte løn for den aktuelle arbejdstid som de arbejder. Det er fordele som gør at der ikke er tvivl omkring hvornår medarbejderen skal møde, gå hjem og tage sin pause, en åbenhed omkring ligehed fordelt mellem de ansatte og en åbenhed omkring arbejdstid, en brugervenlig måde at tidsregistrere som vil skabe overblik for både medarbejderne men også dig selv som arbejdsgiver, du vil slippe for uoverskuellige rapporter til ledelsen, da alt er til at overskue med timeregistrering og derudover er der en række fordele nævnt nedenfor:

Hvorfor vælge timeregistrering?

 • Du får integration med løn-systemet til lønkontoret 
 • Du gør det let for bogholderiet og afdelingslederne at holde styr på timerne. 
 • Du behøver ikke noget månedligt abonnement
 • Overblik over afhold og planlagt fravær hos medarbejderne.
 • Status over medarbejdernes fravær + grafisk overblik som medfølger. 
 • Rest saldi bliver overvåget
 • Du får direkte tegnet fravær ind på fraværsplanen
 • Ferieplanlægningen bliver let og overskuelig. 

Derudover kan man med tidsregistrering få overblikket over hver aktivitet som foretages. Det kan være:

 • Tvivlen om den aktuelle forbrugte tid på f.eks. en ordre.
 • Der bliver faktureret kunderne straks
 • Du får et nemt overblik over hvilken medarbejder som har udført arbejdet
 • Der sker en intern fakturering imellem afdelingerne
 • Systemet skaber også overblik over forbruget af arbejdstimer på hver enkelt aktivitet. 
 • Du får muligheden for en højere omsætning på arbejdspladsen, da en rapportering vil vise det faktiske antal forbrugte arbejdstimer. 
 • Sidst men ikke mindst vil du opleve en hurtig, præcis og brugervenlig løsning. 

 

Med et tidsregistreringssystem sker registreringen konsekvent og du får altså præcise  kalkulationer og mindre arbejde ved hjælp af tidsregistreringen. Et tidsregistreringssystem fra Dan-Time løser opgaven, sparer tid til adminstration og øger omsætningen. Du vil opleve en del af de række fordele som tidligere nævnt, men du vil også opleve at ved det elektriske stempelur gør arbejdet nemmere for lønkontoret at eksportere registreringerne direkte til lønsystemet. DanTimer er kompatibelt med blandt andet Dataløn, Bluegarden, Lessor, MultiData, Pro-løn og MS-Dynamics.

Overvej om ikke tidsregistreringen er den bedste løsning for jeres arbejdsplads. For mange er det besværligt at holde styr på alt det praktiske i forhold til timer, jo flere medarbejdere som er ansat. Så her får man muligheden for at samle alle informationer et sted plus at medarbejderne aktivt selv kan følge med i dataerne. 
 
 

 
 

 

Læs også FAQ om tidsregistrering fra Dan-Time hos tilbuddanmark.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *