Hvorfor bør I overveje parterapi?

Går I rundt og overvejer parterapi? Eller går du alene rundt og tænker på, om det kunne være en løsning for jer. Det kan have sit udspring i, at du eller I går rundt og ikke er helt tilfredse. Eller måske det er kommet så langt ud, at I er ude på et dårligt og negativt sidespor, og har brug for at genfinde hinanden og jeres forhold.

korsaa.dk kan du finde flere informationer om, hvordan I kan få hjælp, og hvad hjælpen kan udrette hos jer. Der er måske flere ting, I ikke vidste, og som kan være gavnlige netop for jer.

Genfind hinanden med parterapi

En parterapeut kan hjælpe jer med at genfinde hinanden. Det kan lyde som en meget stor ting, men faktisk kan det også være på et meget lille niveau, hvor I blot i hverdagen har så travlt, eller har så meget at se til hver især, at I lidt har glemt hinanden. Det er der ikke noget forkert eller unormalt i, og hjælp udefra kan være den mest perfekte og fineste løsning.

Løs alt fra små til store problemer

Via terapi har I mulighed for at løse både små og store problemer. Er det små problemer, som ønsket om at genfinde gnisten, kan I få brugbare redskaber, i kan prøve af i hverdagen. De har til hensigt at skubbe jer hen i en retning, hvor I bliver mere tilfredse med hinanden og med jeres fælles forhold.

De større problemer kan også sagtens løses, men her kræver det muligvis et større indgreb fra terapeuten. Derfor ser man typisk, at denne model kræver, at i regelmæssigt går i terapi. Det er altid godt at beslutte dette som en fælles løsning, inden i starter, så udgangspunktet er det samme for jer begge.

Der behøver faktisk ikke at være noget galt

Men parterapi er faktisk ikke kun for dem, der er i et forhold, hvor det går lidt skævt. Terapi kan også bruges forebyggende. Vil I derfor dyrke jeres forhold og holde det ved lige, kan I med fordel gå til en terapeut. Her kan I få andre redskaber til, hvordan I kan bevare den spændende gnist mellem jer.

I kan også gå i terapi, hvis I ønsker at holde liv i den store glæde til hinanden. For med de rette redskaber, kan I bruge tid på alt det dejlige og skønne, så problemer er langt væk – og bliver dér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *